Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere ap cochet si luminos Piata Domenii

100 m2, P/3

700 € / luna

Ultima actualizare: 9 Mai 2017

Proprietara ma inchiriaza numai unor persoane la fel de sarmante, curate si serioase ca mine :)~ Apartament 3 camere, 2 grupuri sanitare, suprafata utila 70 mp + 30 mp terasa, an constr 2010, Parter din Demisol+P+2+M;~ Compus dintr-un living luminos cu bucatarie open space, 2 dormitoare si 2 bai si o terasa superba; ~Dotat cu centrala termica si aer conditionat;~Mobilat si utilat modern;~Cladirea este supravegheata video 24/7~ Zona centrala extrem de verde si linistita. Apartamentul este in apropierea Pietii Domenii, intr-o zona de case, la 10 min de Pta Victoriei si Herastrau, incadrat de Parcul Copilului si Parcul Regina Maria, cu acces la gradinite si scoli pe strazile adiacente, acces la spatii comerciale (Mega Image, Angst, Piata Domenii, banci), trasee RATB (300, 282, 205, 41 - 5min) si statia de metrou Grivita (la 10min), multiple posibilitati de parcare in fata locului pe trotuar.

Detalii imobil Inchiriere ap cochet si luminos Piata Domenii

Plata in avans 1 luna
Camere 3
Strada Virgil Plesoianu
Suprafata 100 m2
Etaj P/3
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..