Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap.3 camere,ultracentral,70mp.et.37,liber,semidecomandat,fara risc,

70 m2, 3/7, an constructie: 1980

140.000 €

Ultima actualizare: 8 Mai 2017
Rata credit de la 3,635 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

       Vanzare apartament de 3 camere,zona CA Rosetti,  decomandat, in suprafata utila 70 mp. Permite accesul usor la mijloacele de transport in comun,la 5 minute distanta avem statia de metrou Universitate, blocul are un regim de inaltime P+7 etaje, an de constructie 1980. Finisaje de  calitate, gresie, faianta, parchet, tamplarie originala lemn, obiecte sanitare noi. Centrala termica de zona, calorifere , usi de interior celulare, usa metalica. Din punct de vedere al utilitatilor blocul este bransat la toate utilitatile orasului. Camera nr.4 este modificata, dispare debaraua de 1,80m si usa se muta la nivelul peretelui baii astfel incat camera 4 are 15 mp. in loc de 12mp. Pretul de vanzare este de 140.000 Euro.

Detalii imobil Ap.3 camere,ultracentral,70mp.et.37,liber,semidecomandat,fara risc,

Camere 3
Strada CA Rosetti
Suprafata 70 m2
Etaj 3/7
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..