Acest anunt nu mai este activ

Vanzare imobil str.Pictor Stahi Constantin-Cismigiu

430 m2, P+2, an constructie: 2005

563.100 €

Ultima actualizare: 8 Mai 2017
Rata credit de la 15,332 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Propunem spre vanzare imobil cu arhitectura deosebita, situat in centrul orasului Bucuresti, amplasat pe str. Pictor Stahi Constantin nr.1, la intersectia cu Blvd. Schitu Magureanu; acesta este amplasat pe un teren in supraftata totala de 174,60mp cu deschideri de 16,83ml respectiv 5,60ml.

Cladirea are un nivel de inaltime D+P+2E edificata in anul 1930 , fiind consolidata, refacuta, partial inlocuita si extinsa in anul 2005; are suprafata construita la sol de 155.95mp, suprafata construita desfasurata de circa 650mp, cu suprafata utila de 430,28mp.

Cladirea are destinatie mixta atat locuinta cat si birou, fiind impartita dupa cum urmeaza:

La demisolul acesteia se afla camera de arhiva si camera tehnica a cladirii;

Parterul si etajul 1 are destinatie de birouri,impreuna cu dependintele acestora;

La etajul 2 este amenajat un apartament cu 3 camere  cu dependintele aferente.

Constructia are o structura de rezistenta din zidarie portanta, consolidata cu structuri din beton armat si subzidiri.Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, la exterior constructia este finisata, acoperisul este de tip sarpanta de lemn acopert cu tabla; finisajele interioare sunt de calitate buna.

Detalii imobil Vanzare imobil str.Pictor Stahi Constantin-Cismigiu

Camere 5
Strada Pictor Stahi
Suprafata 430 m2
Structura P+2
Bai 3
Suprafata teren 175 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..