Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 2 camere TITAN

56 m2, 9/9, an constructie: 1985

63.500 €

Ultima actualizare: 7 Mai 2017
Rata credit de la 1,687 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament cu 2 camere semidecomandat, stradal, chiar langa gura de metrou Costin Georgian, in bloc reabilitat termic, cu terasa refacuta complet. Apartamentul dispune de aer conditionat, termopane, repartitoare de caldura, apometre, detector de gaze, usa metalica la intrare, usi reconditionate la interior, gresie, faianta, parchet. Se vinde cu bucataria mobilata si utilata. Blocul este curat si linistit. Acces imediat la orice mijloc de transport in comun.

EXCLUS AGENTII.

Detalii imobil Vand apartament 2 camere TITAN

Camere 2
Strada Lucretiu Patrascanu
Suprafata 56 m2
Etaj 9/9
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1985
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..