Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere in vila(p+1), Doamna Ghica-ROSE GARDEN

65 m2, 1/1

600 € / luna

Ultima actualizare: 6 Mai 2017

Apartamentul este situat intr-o zona linistita de vile, in plan secundar fata de soseaua Colentina in zona fostei fabrici Suveica , actualmente complex de blocuri ROSE GARDEN.Apartamentul este renovat in totalitate, lucrarile de amenajare termindu-se in luna martie.Apartamentul este nemobilat, pretabil pentru sediul de firma sau birouri.Interfon propriu separat.Posibilitate de acces imediat internet si TV (RDS&RSC).Intrare se face separat, din curtea vilei pe scara din beton acoperita cu gresie. Detalii:-instalatie electrica si sanitara schimbata complet-bucatarie gresie si faianta,mobila noua utiliata complet cu produse noi(masina de spalat,aragaz electric,plita gaz,hota)-baie gresie si faianta cabina dus dubla-living si cele doua dormitoare parchet de stejar acoperit cu mocheta (living si cele doua dormitoare)-geamuri termopan -usi termopan catre cele doua balcoane.-balconul 1 vedere la stada principala-balconul 2(loja cu vedere in curtea interioara)-incalzire centrala termica cu calorifere in fiecare camera-iluminat cu led (cosum redus de energie)-aer conditionat-suprata totala 75mp-suprafata utila 63mpOfer contract de inchiriere la ANAF.Exclus de la inchiriere pentru gradinita,afteschool si videochat.

Detalii imobil Apartament 3 camere in vila(p+1), Doamna Ghica-ROSE GARDEN

Camere 3
Strada odorhei
Suprafata 65 m2
Etaj 1/1
Bai 1
Mobilat partial
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..