Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vila S+P+1E+M

220 m2, S+P+1E+M, an constructie: 2015

155.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 4,265 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila cu suprafata utila de 220mp, finisaje de inalta calitate, racordata la toate utilitatile, Centrala termica pe gaz cu boiler extern de 200l cu serpentina dubla (ofera posibilitatea de racordare la panouri solare).

Imobilul este impartit dupa cum urmeaza: parter open space + bucatarie + baie de serviciu, la etaj 3 dormitoare si 2 bai, mansard este spatiu liber, iar la subsol, 42mp, zona tehnica, spalatorie, spatiu de depozitare + atelier.

Suprafata teren 200mp, casa ocupa aproximativ 72mp, nu este la calcan cu niciun vecin.

Constructie realizata pe baza de proiect, cu diriginte de santier present pe parcursul executiei, cu realizarea de teste pe materiale (teste cerute de legislatia in vigoare) si inregistrarea acestora in cartea tehnica a constructiei.

Amplasare la 10min de mers pe jos statiile de metrou Pantelimon si Republica, 1 minut de parcul Pantelimon.


Detalii imobil Vila S+P+1E+M

Camere 5
Strada Parc
Suprafata 220 m2
Structura S+P+1E+M
Bai 3
Suprafata teren 200 m2
Deschidere 10
Amprenta la sol 75m2
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton, BCA, Lemn
Stare proprietate noua
An constructie 2015
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..