Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar inchiriez apartament 3 camere Pantelimon Delfinului.

76 m2, 3/8

339 € / luna

Ultima actualizare: 5 Mai 2017

Apartament 3 camere decomandat, prima inchiriere, loc de parcare platit, mobilat complet, frigider si masina de spalat  noi, plita pe gaz, cuptor electric, internet, cablu tv.,interfon, usa metalica, centrala termica, calorifere cu termostat, apometre, tamplarie pvc., bloc reabilitat termic, 2 bai, camara .Toate utilitatiile, vedere la parc si lac.; 2min de piata Delfinului, 15 min de Mega Mall, scoala si gradinita in spatele blocului.

Detalii imobil Proprietar inchiriez apartament 3 camere Pantelimon Delfinului.

Camere 3
Strada Str. Ciocarliei nr.16
Suprafata 76 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..