Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 3 camere 100 mp Primaverii (locuit sau firma)

100 m2, 1/5

1.000 € / luna

Ultima actualizare: 4 Mai 2017

Imobilul, construit recent, se afla pe o strada linistita, cu trafic auto redus, din zona Primaverii, la mica distanta de Bd. Primaverii, Piata Charles de Gaulle, si de parcurile Herastrau si Bordei. Blocul are cate un singur apartament pe nivel, apartamentul oferit spre inchiriere aflandu-se la etajul 1. Zona de zi si bucataria apartamentului sunt spatioase si luminoase, iar dormitoarele beneficiaza de liniste deoarece balconul lor (deschis si comun pe toata lungimea acestora) da spre spatiul verde dintre blocuri. Bucataria, spatioasa si complet echipata, are si ea un balcon care poate acomoda foarte bine o masa cu scaune de terasa.Apartamentul tocmai a fost renovat, finisajele sunt moderne, geamurile termopan sunt noi, parchetul din dormitoare este de lemn masiv. Exista 2 spatii de depozitare - debaraua apartamentului, in care se afla si masina de spalat, si o boxa la subsol.
Dupa ora 5 parcarea in zona este facila.
Apartamentul se preteaza foarte bine si ca sediu de firma.

Detalii imobil Inchiriere apartament 3 camere 100 mp Primaverii (locuit sau firma)

Plata in avans 1 luna
Garantie 1000 €
Camere 3
Strada Lev Tolstoi
Suprafata 100 m2
Etaj 1/5
Bai 2
Camari si logii 2
Terase si balcoane 2
Langa metrou DA
Centrala termica DA
Internet DA
Cablu TV DA
Mobilat partial
Utilat da
A / C DA
An renovare 2017
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..