Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere deosebit cu terasa verde 46mp. Ultracentral

65 m2, p/4, an constructie: 1968

150.000 €

Ultima actualizare: 4 Mai 2017
Rata credit de la 3,950 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Direct proprietar (comision 0% cumparator).

Se ofera spre vanzare un apartament deosebit, situat excelent, in centrul Bucurestiului, Calea Victoriei, intr-o zona linistita si selecta. Amplasamentul unic al apartamentului ii confera multiple avantaje, fiind practic o oaza de verdeata in mijlocul spatiului urban atat de aglomerat. Apartamentul are acces unic la o terasa generoasa de 46 mp, cu o gradina amenajata in sistemul acoperisurilor verzi, cu elemente de gazon natural si plante diverse. Terasa este una deosebita, realizata in colaborare cu un arhitect si cu accent pe sustenabilitate si regenerarea spatiilor verzi, altfel ocupate de cladiri. In acest mod, prin spatiul verde foarte mare, s-a creat o ambianta si o apropiere de natura, specifice locuirii intr-o casa cu gradina si nu unui apartament. 

Suprafata utila a apartamentului este de 64,09 mp si se vinde impreuna cu un spatiu de depozitare tip boxa, la subsol. Apartamentul, spatios si cu camere de 2.75 m, a fost realizat impreuna cu un designer de interior si este dotat cu obiecte sanitare si electrocasnice de calitate si se vinde partial mobilat si utilat, in functie si de preferintele viitorilor cumparatori.


Zona este conectata la toate mijloacele de transport in comun, avand acces facil catre toate directiile din oras, inclusiv prin apropierea de statiile de metrou Romana si Victoriei. Blocul a fost dat in folosinta in anul 1968, este realizat pe doar 4 etaje, tip vila, nu are risc seismic si se afla intr-o stare de exploatare foarte buna, cu vecini de calitate si prietenosi. 

Detalii imobil Apartament 2 camere deosebit cu terasa verde 46mp. Ultracentral

Camere 2
Strada Calea Victoriei adiacent
Suprafata 65 m2
Etaj p/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1968
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..