Vand apartament 4 camere in Bucuresti

90 m2, 6/9, an constructie: 1984

72.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,896 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament 4 camere,Margeanului,vis-a-vis de gradinita Floarea Soarelui, Cartier Rahova, sector 5, Bucuresti, etaj 6/9, suprafata de 90 metrii patrati cu 2 balcoane,2 bai, centrala termica proprie, gresie,faianta. Living luminos,semidecomandat,apartament mobilat Blocul eate reabilitat/izolat termic, supravegheat video,are un lift nou/modern,ghene de gunoi amenajate cu gresie si faianta. Infrastructura este una f.buna(15 min cu tramvaiul pana la Piata Unirii). Merita vazut! Pret: 72.000 euro (discutabil) Detalii la telefon :0774 452 758 / 0770 788 689

 

Detalii imobil Vand apartament 4 camere in Bucuresti

Camere 4
Strada Margeanului
Suprafata 90 m2
Etaj 6/9
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1984
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..