Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Închiriez apartament 2 camere Viilor

50 m2, 4/7

340 € / luna

Ultima actualizare: 3 Mai 2017

Sos Viilor nr 92, 2 min de Metrou Eroii Revolutiei, 2 min pana in parcul Carol/Tineretului, et 4/7, mobilat utilat nou, renovat,decomandat, AC, balcon, școala/grădinița,piata, supermarketuri, in apropiere. Acces rapid la mijloace de transport in comun. Disponibil din 15 mai. Comision 0 !!!!

Detalii imobil Închiriez apartament 2 camere Viilor

Garantie 340 €
Camere 2
Strada VIILOR
Suprafata 50 m2
Etaj 4/7
Bai 1
Langa metrou DA
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..