Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament de vanzare STEFAN CEL MARE-ROND OBOR

83 m2, 8/8, an constructie: 1980

88.000 €

Ultima actualizare: 3 Mai 2017
Rata credit de la 2,400 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar ofera spre vanzare apartament 4 camere in zona Obor - Stefan cel Mare, confort 1, semidecomandat, situat la etajul 8/8 intr-un bloc construit in anul 1980.
Apartamentul este desfasurat pe o suprafata de 83 mp, dispune de 2 grupuri sanitare, un balcon si de urmatoarele imbunatatiri: gresie, faianta, termopane, usa metalica, aer conditionat, instalatii electrice si sanitare refacute.
Imobilul este amplasat intr-o zona curata si linistita, in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun,vis-a -vis de statia de metrou Obor. Blocul este amplasat stradal, iar apartamentul are vedere pe spate. Pret negociabil!
Vecinatati: Mosilor, Obor, Stefan cel Mare, Iancului, Lacul Tei, Parcul Circului.

Detalii imobil Apartament de vanzare STEFAN CEL MARE-ROND OBOR

Camere 4
Strada Soseaua Stefan cel Mare nr 236
Suprafata 83 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1980
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..