Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap 3 camere - balcon cu vedere la Parcul Sebastian

76 m2, 8/8, an constructie: 1992

72.500 €

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2018
Rata credit de la 1,927 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bloc constructie 1992, reabilitat termic in 2013, terasa cu hidroizolatie moderna. Stare foarte buna, foarte curat, poze recente, numeroase imbunatatiri, A/C in 3 camere, usi interioare lemn masiv. Se poate vinde partial mobilat. Vedere directa la Parcul Sebastian, acces imediat in zona comerciala Vulcan (Kaufland, Carrefour, H&M, Jysk, etc). Loc parcare ADP. Proprietar, exclus agentii.

Detalii imobil Ap 3 camere - balcon cu vedere la Parcul Sebastian

Camere 3
Strada Fat-Frumos
Suprafata 76 m2
Etaj 8/8
Bai 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate buna
An constructie 1992
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..