Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Brancoveanu

40 m2, 6/10

250 € / luna

Ultima actualizare: 2 Mai 2017

Inchiriez apartament 2 camere la 5 minute de metrou Brancoveanu, 5 minute pana la metrou Piata sudului, 5 minute Mall Sun Plazza, statie de autobuz la 1 minut.Scoala/Gradinita la 5 minute, parcul tineretului la 5 minute.Mobila bucuatarie noua, plita pe gaz noua, cuptor electric nou, frigider 1 an, TV nou.Pretul nu este negociabil, 1 luna avans plus o luna grantie.Multumesc!

Detalii imobil Apartament 2 camere Brancoveanu

Garantie 250 €
Camere 2
Strada Soseaua Oltenitei
Suprafata 40 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..