Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere cf.1 mobilat si utilat ,Obor

80 m2, 7/10

400 € / luna

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2017

Va propunem spre inchiriere, apartament cu 3 camere, situat in cartierul Obor ,intr-un imobil construit in anul 1980 confort 1 semidecomandat, etaj 7 din 10 cu o suprafata de 80 mp, cu 1 grup sanitar, 1 balcon.Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita.
Foarte Spatios, recent renovat, bloc, termoizolat, instalatii noi, usa metalica, masina de spalat, frigider, aragaz, tv., aspirator. 1+1 garantie.
Metrou, bloc stradal, merita vazut!!!! 0721955124 Andrei

Detalii imobil Apartament 3 camere cf.1 mobilat si utilat ,Obor

Garantie 400 €
Camere 3
Strada Colentina
Suprafata 80 m2
Etaj 7/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..