Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere, renovat complet, totul nou

50 m2, 4/7, an constructie: 1965

64.000 €

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,665 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament renovat complet, parchet masiv, gresie, faianta, termopane, usa metalica intrare, usi noi interior, calorifere noi, instalatie incalzire si sanitara PPR, interfon, tablou electric si instalatie, prize si intrerupatoare Legrand, baie utilata complet, apometre noi, robineti noi, intrare bloc cu supraveghere video, zona ultracentrala, bloc construit de rusi, foarte solid, foarte calduros iarna si vara foarte racoros datorita peretilor foarte grosi de caramida, balcon inchis cu termopan si deschis catre living.

Detalii imobil Apartament 2 camere, renovat complet, totul nou

Camere 2
Strada B dul Dinicu Golescu 35
Suprafata 50 m2
Etaj 4/7
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1965
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..