Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament spatios, amplasament deosebit. proprietar.

64 m2, 2/4, an constructie: 1992

89.900 € (negociabil)

Ultima actualizare: 15 Mai 2017
Rata credit de la 2,339 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

PROPRIETAR! Apartamentul in bloc cu 4 etaje, are imbunatatiri, AC in ambele camere, usa metalica la intrare, centrala proprie, balcoanele (doua) sint inchise, usi acces balcon din tamplarie pvc, usi interioare inlocuite, gresie si faianta, izolatie termica exterioara, clasa energetica A, instalatie electrica pe cupru. Constructie robusta, parcare rezervata in spatele blocului, zona linistita, parc in proximitate. Mijloace de transport foarte accesibile: acces metrou (in 10 min pana la statia Timpuri Noi, 15 min pana la statia Unirii 1 si 2 sau Dristor), 2 min distanta de statia de autobuz si tramvai. Locatia este inconjurata de magazine, supermarketuri, restaurante, piete si multe alte atractii in imprejurimi. Toate actele. Negociabil

Detalii imobil Apartament spatios, amplasament deosebit. proprietar.

Camere 2
Strada Emil Garleanu 6
Suprafata 64 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1992
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..