Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Drumul Taberei 34

52 m2, 4/4

350 € / luna

Ultima actualizare: 27 Aprilie 2017

Inchiriez pe termen lung apt cu 2 camere complet mobilat si utilat modern cu: cuptor si plita incorporabile, frigider, masina de spalat , masina de spalat vase , hota, televizor, aer conditionat in fiecare camera,  saltea noua in dormitor, canapea extensibila in sufragerie.Ca facilitati suplimentare: loc de parcare platit, ghena la etaj , scara bloc monitorizata video, interfon.
Apartamentul este situat intr-un bloc de 4 etaje, in Drumul Taberei 34, in plan secundar, zona verde departe de aglomeratie, vecini civilizati, scara fara datorii. In apropiere se regaseste piata Moghioros, complexul Favorit, mall Plaza si Afi Cotroceni (10 min).
Mai multe detalii se pot oferi telefonic.
Solicitam chiria in avans pe o luna+ o luna garantie. 
Rugam seriozitate.Multumim
Tel.0774534184

Detalii imobil Drumul Taberei 34

Garantie 350 €
Camere 2
Strada Pravat
Suprafata 52 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Camari si logii 1
Terase si balcoane 1
Cablu TV DA
Mobilat da
Utilat da
An renovare 2013
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..