VANZARE 4 CAMERE APUSULUI

60 m2, 6/10, an constructie: 1979

54.000 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,435 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 4 camere renovat, pe Strada Apusului, Nr. 31, in apropiere de Casa Roz.Acces la banca, RATB 106, 178, Scoala Gimnaziala Sfanta Treime, complex comerciala Apusului, Scoala Gimnaziala 198.Inbunatatiri:
- parchet, gresie, faianta- baia mica renovata complet recent- balcon inchis cu termopan- tamplarie PVC la toate geamurile- bucataria se vinde mobilata si utilata- holul se vinde mobilat cu cuier si pantofar- un avantaj foarte mare: boxa la subsol- cadastru si intabulare

Detalii imobil VANZARE 4 CAMERE APUSULUI

Camere 4
Strada APUSULUI
Suprafata 60 m2
Etaj 6/10
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1979
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..