Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere, Greenfield

71 m2, 2/5

450 € / luna

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2017

Apartament in cartierul Greenfield, 3 camere, 2 bai, etaj 2/5, orientare sud, bloc finalizat 2016. Complet mobilat si utilat. Incalzire prin pardoseala. Finisaje de calitate, bloc bine izolat termic si fonic. Terasa 7mp. La 200 m de padure. Loc parcare. Disponibil imediat. IMPORTANT: se redeschide drumul prin padure, decizia a fost luata de Primaria Bucuresti, este oficial, s-a anuntat.

Detalii imobil Apartament 3 camere, Greenfield

Plata in avans 1 luna
Camere 3
Strada Greenfield
Suprafata 71 m2
Etaj 2/5
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..