Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Case Cismigiu

210 m2, p+2, an constructie: 1998

350.000 €

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2018
Rata credit de la 9,245 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa desi situata central zona este una linistita avand nenumarate mijloace de transport in comun precum autobuzele RATB si Metrou la fel de bine stand si la capitolul centre comerciale in zona fiind nenumarate.
Exista 2 case insumand amprenta la sol de 210 mp ocupati din intreaga suprafata a terenului de aproximativ 500 mp cu o deschidere stradala de 11 ml.
Suprafata teren: 450 mp
1 corp: 170 mp
2 corp: 285 mp
Are toate utilitatile si toate actele necesare pentru a facilita vanzarea.
Sunt doua corpuri de case in curte. Una construita in 1880,cu o suprafata totala de 280 mp,5 camere,2 bucatarii,4 holuri, 1 baie,grup sanitar de servici, 200 mp pod mansardabil. A doua, construita in 1998 cu o suprafata totala de 150 mp (50 mp/nivel),are vedere stradala,2 balcoane deschise, camerele nu sunt compartimentate,exista baie cu jacuzzi si grup sanitar de servici. La parterul cladiri este un garaj in care au loc 2 masini si este loc pentru motociclete. Casele au toate utilitatile necesare plus terasa de 46 mp (peste vara se acopera acoperi),curte individuala, obloane, senzori de miscare pentru lumina din curte ,interfon. Are toate utilitatile si toate actele necesare pentru a facilita vanzarea
Imobilul se afla la 100 de metri departare de parcul Cismigiu si Liceul Gheorghe Lazar, cu numeroase magazine si restaurante in zona, Facultatea de Drept la 1 statie departare, Facultatea de Stomatologie la 3 minute de mers, Piata Universitatii si Teatrul National la 2 statii departare.

Detalii imobil Case Cismigiu

Camere 7
Strada ostasilor
Suprafata 210 m2
Structura p+2
Bai 2
Suprafata teren 450 m2
Deschidere 10
Amprenta la sol 210m2
Mansarda DA
Pivnita DA
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate buna
An constructie 1998
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare garaj

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..