Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Militari, Moinesti, Scoala 309, 2 camere,

31 m2, 4/4, an constructie: 1971

37.800 €

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,029 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, mobilat, utilat, la cheie, ideal investitie. Apartamentul are toate dotarile necesare confortului dumneavastra, centrala proprie, aer conditionat, instalatie sanitara noua, instalatie electrica noua, calorifere noi, izolatie, geamuri termopan.

Apartamentul se afla intr-un imobil situat in apropierea mijloacalor de transport (in fata blocului statie RATB 137,138),Vis-a-vis Scoala-Gradinita, market( LIDL 300 m,Piata Gorjului 300m), etc.

Terasa recent izolata .

Va invitam la vizionare.

Detalii imobil Militari, Moinesti, Scoala 309, 2 camere,

Camere 2
Strada Moinesti
Suprafata 31 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1971
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..