Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Berceni - Luica, proprietar, 2 camere

35 m2, Parter/10, an constructie: 1977

37.500 €

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,023 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar,  vand 2 camere, pe Luica stradal, P/10,  cf 2 semidec, 36mp utili, cu mobila sau fara, gresie, faianta, parchet, termopan cu grilaj, aer conditionat, curat, ingrijit, parc langa bloc, cadastru, intabulare, accept "prima casa". 37.500E negociabil, 0771585374

Detalii imobil Berceni - Luica, proprietar, 2 camere

Camere 2
Strada Luica
Suprafata 35 m2
Etaj Parter/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..