Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere vila moderna in cartierul Aviatiei

195 m2, 3, an constructie: 2006

1.550 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 10 Aprilie 2017

inchiriez vila moderna in cartierul Aviatiei, in spatele Hotel Cristal Palace , amenajata modern,sufraf totala de 195 mp, dispusi pe parter, et.1 si mansarda pretabila pentru reprezentanta firma,notariat,cabinet avocatura...etc. Zona este rezidentiala,in vecinătate aflandu-se mai multe sedii importante de firma, mall Promenada si clădiri de birouri moderne! in cazul unei cerinte ferme pe o perioada mai lunga de un an si a unui avans mai mare pretul se poate negocia corespunzator.Proprietatea beneficiaza de un garaj incalzit cu suprafata de 20mp care se afla la demisol accesul direct in casa,iar in fata casei se gasesc locuri de parcare la discretie! Pentru vizionari si relatii suplimentare ,zilnic dupa ora 14.30 cu programare la tel.0747897880 Dan 

Detalii imobil Inchiriere vila moderna in cartierul Aviatiei

Pret/m2 7,95 € / luna
Camere 6
Strada musetesti
Suprafata 195 m2
Structura 3
Bai 3
Mobilata da
Utilata da
Stare proprietate renovata
An constructie 2006
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea pavat
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..