Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Colentina-Mc Donalds-2 camere vanzare

51 m2, 5/10, an constructie: 1981

57.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,568 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de 2 camere in Colentina , reper Mc Donalds  semidecomandat, avand suprafata de 51 mp. Locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1981, avand 4 apartamente pe palier. Apartamentul are finisaje de calitate. Apartamentul are si loc de parcare platit pentru 2017 la ADP. Pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare.

Detalii imobil Colentina-Mc Donalds-2 camere vanzare

Camere 81
Strada Sos Colentina
Suprafata 51 m2
Etaj 5/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1981
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..