Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, ofer spre inchiriere apartament doua camere

60 m2, 3/4, an constructie: 1970

300 € / luna

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2017

Proprietar, ofer spre inchiriere apartament doua camere confort unu semidecomandat etaj 3/4. Renovat, utilat, mobila noua moderna, instalatii sanitare noi, parchet, gresie, faianta, termopane, usa metalica, usi de interior noi, balcon mare inchis cu termopan, cablu+internet, repartitoare pentru caldura, loc de parcare in zona ultra-linistita. Farmacie, policrinica, scoala, gradinita, complex cu super-market toate langa bloc, cu iesire in Bvd. Brincoveanu si Pta. Sudului. De preferat familie serioasa si cu venituri. Nu acord comision agentilor imobiliari ! Rog seriozitate !

Detalii imobil Proprietar, ofer spre inchiriere apartament doua camere

Camere 2
Strada Cricovul Dulce
Suprafata 60 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..