Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 4 camere

100 m2, 2/3, an constructie: 1945

100.000 €

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2017
Rata credit de la 2,728 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 4 camere, etaj 2, deasupra fiind mansarda +  pod,  suprafata 100,17 mp, cadastru si intabulare efectuate, compus din:

- 4 camere decomandate

- 1 balcon, avand 9 m lungime închis cu termopan

- 1 baie

- 1 WC serviciu

- 1 bucătarie 

- 1 cămară

- 1 cameră la mansarda (cu termopan)

- 2 boxe pod

- apartamentul a fost renovat si modernizat, s-au schimbat instalatiile electrice si sanitare, termopane, raschetat parchet

 - accesul se poate face pe 2 intrari (scara principala si scara de serviciu)

centrala termica, aer conditionat, parchet stejar.

Apartamentul se afla intr-o zona foarte linistita,  central - Unirii, cu toate oportunitatile: Bibloteca Nationala, Tribunalul Bucuresti, scoli si licee (Colegiul Basarab, Colegiul Unirii, Liceul Xenopol, Liceul M Viteazu), piete (Traian, Vitan), Mall Vitan, Hypermarket  Carrefour, Mega Image, Auchan, Kaufland

Detalii imobil Vanzare apartament 4 camere

Camere 4
Strada Parfumului
Suprafata 100 m2
Etaj 2/3
Bai 4
Stare proprietate renovata
An constructie 1945
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..