Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere -Mega Mall + Garaj auto+boxa

70 m2, 8/11, an constructie: 1976

72.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,961 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Se vand urmatoarele:
- Apartament 3 camere, an constructie 1976, decomandat, etaj 8/11, tamplarie PVC, Usa metalica, fara alte imbunatatiri, suprafata utila totala (inclusiv balcon) 70.40mp, cadastru+intabulare. Blocul se afla la 5 minute de mers pe jos fata de Mega Mall, Stadionul National. Pozitionarea fata de cel mai apropiat metrou: in apropierea Metrou Iancului. Blocul este anvelopat de curand (termoizolat).
- Garaj auto, constructie metalica, situata in spatele blocului pentru parcarea autoturismului;
- Boxa situata intre etajele 7 si 8 (aprox. 2mp);s

Detalii imobil Apartament 3 camere -Mega Mall + Garaj auto+boxa

Camere 3
Strada Pantelimon 225
Suprafata 70 m2
Etaj 8/11
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate de renovat
An constructie 1976
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare garaj

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..