Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament deosebit BRANCOVEANU

30 m2, 1/5, an constructie: 1975

38.000 €

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,035 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament situat intr-o zona de vile, foarte frumoasa si foarte linistita, in apropiere de Oraselul Copiilor, Budimex, metrou, scoli, gradinite. Se vinde complet utilat, cu bucatarie si living mobilate (exact ca in poze). Blocul este anvelopat si renovat interior/exterior 2016. Are multiple imbunatari ( instalatie electrica si sanitara schimbate, AC nou, g,f,p,), s-au folosit materiale de calitate. Vindem deoarece avem un bebelus si ne trebuie o casuta un pic mai mare. Apartamentul se elibereaza in AUGUST. Nu se accepta credit. Exclus agentii. Va multumim!

Detalii imobil Apartament deosebit BRANCOVEANU

Camere 2
Strada Prasilei
Suprafata 30 m2
Etaj 1/5
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1975
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..