Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri, zona Berceni 670 mp

670 m2, 2/2, an constructie: 2010

3.350 € / luna (negociabil)
5,00 € / m2

Ultima actualizare: 31 Martie 2017

Inchiriere 670 mp birouri clasa A in Berceni,in apropiere statie metrou si complex comercial METRO! Spatiul pe care vi-l propunem se afla la etajul 2 al unui imobil multifunctional si care dispune de toate utilitatile. Spatiul de la parter si etajul 1 este ocupat de o mare companie din Germania care isi desfasoara activitatea in domeniul cercetarii auto, si care si administreaza acest imobil. Accesul la etajul disponibil este prin partea din fata a cladirii principale unde sunt si locurile de parcare auto exclusive pentru acest spatiu propus. Suprafata de 670 mp este alcatuita din mai multe incaperi iar compartimentarile sunt facute din rigips sau din pereti din sticla pe structura de aluminiu dand astfel posibilitatea ca lumina zilei sa patrunda in tot spatiul. Pardoseala etajului este din gresie de trafic intens iar tavanul este casetat. Iluminatul pe timpul noptii este asigurat de lampile cu neon incastrate in tavan. Exista instalatie de detectare a incendiilor si alarma. Pentru asigurarea caldurii pe timpul rece, pentru acest etaj exista separat centrala termica alimentata cu gaz metan care transmite caldura in spatiu prin caloriferele de aluminiu montate in toate incaperile. Pentru perioada de vara sunt montate aparate de aer conditionat. Pentru alimentarea cu curent a eventualilor consumatori sunt montate in fiecare stalp de sustinere prize electrice, iar etajul beneficiaza de contor de curent electric separat. Pe doi din peretii exteriori sunt montate pe toata suprafata ferestre de termopan pe structura de aluminiu permitand ca lumina zilei sa patrunda din abundenta in interior. Pentru personalul din spatiu exista acces la balcoane pe trei din peretii laterali, putand astfel sa ia o pauza binemeritata la aer. Intrucat structura spatiului este pe stalpi si grinzi, in interior se poate reconfigura impartirea existenta care este pe structura usoara de rigips sau sticla. Fiind situat in apropierea metroului la cateva minute de mers pe jos, in apropierea unui mare complex comercial si cu multe mijloace de transport in comun, destinatia acestui spatiu poate fi multipla. Chiar daca dotarile spatiului sunt de clasa A, pretul cerut la inchiriere este de 5 euro/mp+TVA si este disponibil imediat. Vizionarile la spatiu se fac permanent in functie de disponibilitatea clientului!

Detalii imobil

Pret/m2 5,00 € / luna
Incaperi 8
Strada Metalurgiei
Suprafata 670 m2
Structura 2/2
Numar terase 3
An constructie 2010

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..