Acest anunt nu mai este activ

Vand Apartament 3 camere

68 m2, 3/4, an constructie: 1989

69.000 €

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,882 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Militari , Iuliu Maniu ,nr 109, apartament 3 camere , etaj 3 din 4 , constructie antiseismica1989 , 2 minute metrou Pacii , imbunatatiri (aer conditionat,termopane , gresie , faianta,parchet, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare etc.),5 minute complex Auchan,5 minute piata gorjului,locuri parcare in fata si spatele blocului,minimarket si magazin alimentar chiar in scara blocului.Blocul este amplasat in fata bulevardului nu pe stradute.

Detalii imobil Vand Apartament 3 camere

Camere 3
Strada Iuliu_Maniu 109
Suprafata 68 m2
Etaj 3/4
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1989
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..