Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament doua camere

57 m2, 10/10, an constructie: 1975

60.000 €

Ultima actualizare: 29 Martie 2017
Rata credit de la 1,651 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, decomandat, confort 1, etaj 10/10, suprafata 57 mp., un balcon, un grup sanitar, an constructie 1957.

Apartamentul a fost renovat recent si dispune de multiple imbunatatiri precum gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, aer conditionat, repartitoare de caldura si apometre. Imobilul a fost reabilitat termic in cursul acestui an si a fost expertizat tehnic din punct de vedere al riscului seismic, nefiind incadrat in categorii de urgenta.

Imobilul este situat pe Soseaua Colentina, vis-a-vis de ansamblul rezidential Rose Garden.

Detalii imobil Vanzare apartament doua camere

Camere 2
Strada Soseaua Colentina
Suprafata 57 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..