Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare Casa 7 camere - 5 minute de metrou Eroii Revolutiei

215 m2, 2, an constructie: 1999

190.000 €

Ultima actualizare: 3 Mai 2017
Rata credit de la 5,032 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Zona Eroii Revolutiei, Bvd. Pieptanari, 5 minute de metrou, RATB.

Vila construita pe nivel de P+M, semidecomandata, 2 cladiri, compartimentate in 7 camere, bucatarie, 3 bai, 3 holuri, pivnita, vestibul, garaj si subsol cu sauna.

Cladirea principala are o suprafata totala utila de 173mp, iar cladirea anexa are o suprafata utila de 42mp. 

Cele doua cladiri se afla pe un teren cu o suprafata totala de 183mp cu o deschidere la strada de 10m, avand aprenta la sol a cladirilor de 99mp.

Casa a fost consolidata antiseismic, mansardata si termoizolata la exterior in 1999.

Cladirile beneficiaza de finisaje - gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, acoperis tegola, centrala termica, calorifere aluminiu si otel, racordata la toate utilitatile.

Cladirea anexa a fost utilizata drept cabinet de masaj cu sauna.

Detalii imobil Vanzare Casa 7 camere - 5 minute de metrou Eroii Revolutiei

Camere 7
Strada Pericle Gheorghiu
Suprafata 215 m2
Structura 2
Bai 3
Suprafata teren 183 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1999
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..