In centru Aparatorii patriei

74 m2, 6/10, an constructie: 1987

75.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,046 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Aparatorii patriei vis a vis de gura de metrou (2 min) si peste drum de facultatea Spiru Haret ultra inbunatatit gresie si parchet pereti din B.C.A. intariti cu rapit, faianta noua in baie si w.c. serviciu , 2 balcoane unul inchis in termopan doua debarale + boxa mare subsol, gaze separat cu contor, apometre si repartitoare caldura

Detalii imobil In centru Aparatorii patriei

Camere 3
Strada sos berceni
Suprafata 74 m2
Etaj 6/10
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1987
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..