Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

VILA ZONA CENTRALA - BUDAPESTA - DIRECT PROPRIETAR

450 m2, 2, an constructie: 2008

550.000 €

Ultima actualizare: 21 Martie 2017
Rata credit de la 14,976 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

VILA ARHITECTURA INTERBELICA STIL (BAROK), RESTAURANT DE LUX LA CHEIE, TERASA, TOATE AUTORIZATILE DE FUNCTIONARE,SUBSOL,PARTER,TERASA SI DOUA ETAJE, RECONSTRUITA IN 2008, CU FINISAJE DE LUX, 450 MP  CONSTRUITI, AMPRENTA 120 MP PE NIVEL,INTRARI SEPARATE, CENTRALE TERMICE, CONTOARE ELECTRICE, PENTRU FIECARE NIVEL.INTERESANT PENTRU INVESTITORI!!!
IMOBILUL PRODUCE  VENIT DIN CHIRII : 4000 EURO/LUNAR  (RESTAURANT CU TERASA + 2 ETAJE) 

Detalii imobil VILA ZONA CENTRALA - BUDAPESTA - DIRECT PROPRIETAR

Camere 5
Strada Leon Voda
Suprafata 450 m2
Structura 2
Bai 3
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..