Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila pretabila sediu de birouri sau gradinita

280 m2, 2

3.000 € / luna

Ultima actualizare: 20 Martie 2017

Inchiriez vila pretabila  unei gradinite sau unui sediu de birou , constructie finalizata in 2016, nemobilata, 7 camere + open space ,4 bai , 580 mp teren, suprafata utila 280 mp,  accesibila usor direct de la bulevardul principal ,  strada Antiaeriana, sector 6, Bucuresti

Detalii imobil Vila pretabila sediu de birouri sau gradinita

Camere 8
Strada Antiaeriana
Suprafata 280 m2
Structura 2
Bai 4
Mobilata nu
Utilata da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..