Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand ap 2 camere Brancoveanu, Oraselul Copiiilor 65.000 euro

51 m2, 7/8, an constructie: 1964

61.800 €

Ultima actualizare: 7 Aprilie 2017
Rata credit de la 1,686 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament 2 camere, confort 1, semidecomandat, in bloc vechi (1964 – constructie buna, rezistent, caramida), pe Sos Oltenitei, vizavi de Scoala de Politie, situat la etajul 7 din P+8+etaj tehinc, cu o suprafata utila de 51 mp.

Apartamentul este format din dormitor, living, bucatarie (deschisa, cu posibilitate de inchidere), baie, 2 holuri, loc pentru masina de spalat, cu debara deasupra foarte utila, dresing in zona de intrare. Camerele sunt spatioase, apartamentul este luminos, este orientat in directia vest, soarele ajungand doar dupa-amiaza.

Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri: gresie si faianta (bucatarie si baie), parchet din lemn, geamuri termopan, usi interior moderne din lemn, balcon 8 mp inchis cu geam termopan, usa intrare metalica, aparat aer conditionat, incalzire prin termoficare cu repartitoare, exista apometre, contor gaz. Blocul urmeaza sa intre in reabilitare termica, sunt facute demersurile necesare de catre Asociatia de Proprietari.

Blocul are 4 scari, accesul se face atat prin fata blocului cat si prin spate, are interfon, lift, curatenie in permanenta. Pe timp de iarna, aceasta scara de bloc este de departe cea mai bine intretinuta, zapada este curatata tot timpul. In fata blocului, exact in fata scarii, exista un loc de joaca pentru copii, modernizat recent, iar in spatele si in partea laterala a blocului exista Gradinita si Scoala nr 120 (Martisor).

In lateralul blocului este statie de autobuz si de tramvai, statia de metrou Constantin Brancoveanu se afla la maxim 5 min de mers pe jos, la fel si Parcul Oraselul Copiilor. In directia opusa, tot la 5 min de mers pe jos este statia de metrou Piata Sudului, Mall Sun Plaza. In zona blocului exista magazine foarte bine aprovizionate, farmacii, coafor Magic Salon, librarie, Mega Image, cofetarii, banci, Posta.

Blocul este amplasat stradal, vederea apartamentului este spre parc, pe directia vest, nu sunt alte blocuri in fata, privelistea fiind deosebita, rar intalnita intr-un bloc din Bucuresti.

Zona este linistita, aleea din fata blocului plina de copaci, atmosfera primitoare, vecini relaxati si gospodari.

Vand apartamentul mobilat partial, actele sunt in regula, cadastru, intabulare, accept credit bancar.

Detalii imobil Vand ap 2 camere Brancoveanu, Oraselul Copiiilor 65.000 euro

Camere 2
Strada Oltenitei
Suprafata 51 m2
Etaj 7/8
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1964
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..