Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere decomandat Petre Ispirescu

65 m2, 7/8, an constructie: 1985

75.000 €

Ultima actualizare: 20 Martie 2017
Rata credit de la 2,046 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 3 camere Zona Petre Ispirescu, Strada Soldat Modoran EneEtaj 7/8,An constructie 1985, decomandat, 65 mp utili, 1 living, 2 dormitoare, 2 bai, 1 balcon, 3 debarale, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, termopane, usa metalica, rulouri geamuri, boxa subsol cu usa metalica, apometre, loc de parcare ADP. In apropiere, gradinita, scoala, liceu. Apartamentul este impecabil. Toate actele la zi, cadastru, intabulare... Pentru alte detalii nu ezitati sa sunati.Vecinătăţi:• Piata Unirii – 3.5 km/ 12 min cu transportul in comun• Liberty Center – 7 min mers pe jos• Statii tramvai 32 , 8 , 23 , 1 , 47 , 25 , 11 • Metrou Eroii Revolutiei -3.2 km/ 12 min transportul in comun• Metrou Piata Unirii - 3.6 km, 14 min cu transportul in comun• Piata Rahova - 1.2 km/ 1 stație de tramvai/ 5 min mers pe jos  Pret 75000 Euro negociabil. Pretul este discutabil pentru cei cu adevarat interesati si se stabileste doar dupa vizionare, discutiile telefonice in privinta pretului fiind irelevante.

Detalii imobil Apartament 3 camere decomandat Petre Ispirescu

Camere 3
Strada Soldat Modoran Ene
Suprafata 65 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1985
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..