Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap. 4 camere, et. 1, hol H, Parc Sebastian, confort 1

98 m2, 1/8, an constructie: 1986

103.000 €

Ultima actualizare: 14 Martie 2017
Rata credit de la 2,805 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul se afla langa parcul Sebastian, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite si spatii comerciale. Zona este foarte linistita si se poate ajunge foarte usor in centru sau la periferie. Apartamentul dispune de: gresie, faianta, parchet, AC, usa metalica, termopan si izolatie interioara. Are doua bai si doua balcoane.

Detalii imobil Ap. 4 camere, et. 1, hol H, Parc Sebastian, confort 1

Camere 4
Strada Fat Frumos
Suprafata 98 m2
Etaj 1/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..