Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vanzare apartament 3 camere M9ilitari Lujerului

68 m2, 7/9, an constructie: 1977

74.800 €

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2017
Rata credit de la 2,037 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar,vanzare apartament 3 camere decomandat Militari/Lujerului -parchet, gresie, faianta, termopan, aer conditionat,..Acces facil la gradinite, scoli, parcuri, piata Veteranilor(peste bld. Iuliu Maniu), supermarket Cora, terase , Mall Plaza Romania si AFI Cotroceni, cat si la multiple mijloace de transport in comun(2 min de metrou si RATB) Se vinde cu tot ce exista in apartament.
Rog seriozitate. Pretul este de 75000 e. email col_mada@yahoo.com

Detalii imobil Proprietar vanzare apartament 3 camere M9ilitari Lujerului

Camere 3
Strada Bld. iuliu maniu
Suprafata 68 m2
Etaj 7/9
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..