Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ap 4 camere, 13 septembrie-Parc Sebastian, et 38,hol H, parcare.

104 m2, 3/8, an constructie: 1989

100.000 €

Ultima actualizare: 6 Mai 2017
Rata credit de la 2,722 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul are  4 camere, este decomandat cu hol H si se afla la etajul 3/8. Are 2 balcoane pe dormitoare si 2 bai. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, AC, Centrala Termica, baile au fost renovate de curand. Detinem loc de parcareIn imediata apropiere se afla parcul, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite si spatii comerciale . Zona este foarte linistita si se poate ajunge foarte usor in centru sau la periferie. Pretul este negociabil.Acceptam colaborare cu agentie.Rog seriozitate.

Detalii imobil Ap 4 camere, 13 septembrie-Parc Sebastian, et 38,hol H, parcare.

Camere 4
Strada Motoc
Suprafata 104 m2
Etaj 3/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1989
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..