Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere pt spatu birou

60 m2, P/10

450 € / luna

Ultima actualizare: 1 Martie 2017

Ap 2 camere decomandate (S=50 mp) si un hol exterior renovat pretabil ca sala de așteptare (S= 15 mp), situat la parter, bloc reconditionat si reabilitat termic. Renovare foarte recenta realizata cu elemente creative: blat bucatarie gresie sparta, parchet reconditionat, masti lemn calorifere, spatiu interior transformat in gradina, obiecte de iluminat/spoturi. Se inchiriaza numai pentru firmă (foarte potrivit pt cabinet sau birou cu trafic de clienți), cu vizibilitate mare (posibilitate de promovare firma/afis) si acces ușor pentru clienti. Se afla la intrare in parcul Cișmigiu, in spatele magazinului Adam, Str. Ion Brezoianu. Intrare prin curte interioara ingrijita, cu usa cu cod de acces.    Pretul solicitat este de EUR 450/luna cu 1 luna de garantie.

Detalii imobil Inchiriere pt spatu birou

Garantie 450 €
Camere 2
Strada Ion Brezoianu
Suprafata 60 m2
Etaj P/10
Bai 1
Mobilat nu
Utilat nu
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..