Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere zona Filaret

54 m2, 1/2, an constructie: 2012

72.000 €

Ultima actualizare: 1 Martie 2017
Rata credit de la 1,961 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Blocul este construit dupa cele mai inalte standarde de calitate si de siguranta cu solutii moderne pentru eficientizarea costurilor de intretinere. Detin parcare privata exterioara. Locuinta detine contorizare individuala pentru toate utilitatile din dotare ( gaz, electricitate, internet, apa)Apartamentul se afla la etajul 1 al unei cladiri de 2 etaje. Se vinde mobilat sau nu, pretul ramanand neschimbat.Facturi mici, cladirea avand protectie termica (izolatie polistiren 10cm tencuiala decorativa, protectie termica (tamplarie PVC) Este locuinta ideala pentru viata cotidiana, avand in proximitate toate punctele de interes pentru un trai confortabil:
* Kaufland* Lidl
* Tramvai: 25, 1, 8, 23* Autobuz: 117 * Metrou Eroii Revolutiei (2 statii tramvai 25, 1) sau (auto 3 min) * World Class Marriot (5 min cu auto)
* Parcul Carol * Parcul Tineretului 

Detalii imobil Apartament 2 camere zona Filaret

Camere 2
Strada spatarul preda
Suprafata 54 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2012
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..