Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Apartament 2 camere zona Luica-Piata Resita

40 m2, 9/10, an constructie: 1978

38.500 €

Ultima actualizare: 2 Martie 2017
Rata credit de la 1,050 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

De vanzare,apartament 2 camere decomandat,40,07 mp suprafata utila.Zona Luica - Piata Resita.Etaj 9/10,bloc 1978.Apartamentul dispune de urmatoarele imbunatatiri:-gresie si faianta ( baie,bucatarie si hol )-parchet nou schimbat-aer conditionat-usa metalica-geamuri termopan-instalatie electrica schimbata + contoar nou-bloc in curs de reabiltare termicaApartamentul se vinde cu mobila de bucatarie si hota aragaz + mobilier baie inclus in pret.Blocul este amplasat in apropiere de :-statii RATB -gradinita-scoala-magazin Penny, Mega Image-loc de joaca pentru copiii.Bloc curat.Pret=40000EURO.Toate actele.Se accepta si plata prin credit bancar.

Detalii imobil Vand Apartament 2 camere zona Luica-Piata Resita

Camere 2
Strada Luica, nr.25
Suprafata 40 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1978
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..