Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere pentru inchiriat

55 m2, p/10

240 € / luna

Ultima actualizare: 25 Februarie 2017

Apartament 2 camere confort 1 decomandat, la bulevard, P/10, bloc reabilitat termic. complet mobilat si utilat, foarte luminos. Termopan, balcon inchis, usa metalica TV, frigider, aragaz, masina de spalat. Protectie suplimentara printr-o usa dubla, ce izoleaza cele doua 
apartamente vecine, inchizand astfel o suprafata din culoarul blocului.
RATB: statie de tramvai (23, 27) 1 decembrie 1918, chiar in fata scariiMETROREX: statia 1 decembrie 1918, la 1 minut de mers pe jos, langa Piata Trapezului.
Contact:Mariana Irimia 0723 655 210Gherca Eugenia 0724 722 363

Detalii imobil Apartament 2 camere pentru inchiriat

Garantie 240 €
Camere 2
Strada Theodor Pallady
Suprafata 55 m2
Etaj p/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..