Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 camere Titulescu-Piata Victoriei, vedere panoramica

80 m2, 10/11, an constructie: 1979

111.000 €

Ultima actualizare: 24 Februarie 2017
Rata credit de la 3,028 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament 3 camere luminos si spatios, Titulescu-Pasaj Victoria, etaj 10/11, an constructie 1979.
Bloc cu structura din grinzi beton armat, conform normelor antiseismice de dupa 1977, reabilitat termic, la parter magazin Mega Image, scara curata, interfon.
Langa bloc sunt statii de tramvai si autobuz, Scoala Generala nr.3 este la 2 min, iar distanta pana la Metrou Piata Victoriei sau Gara de Nord este de 5 min.
Renovat, gresie, faianta, parchet, tocarie si usi noi, geamuri termopan, inclusiv la balcon, aer conditionat, apometre, usa exterioara metalica Far-Est cu sistem de inchidere in 3 directii.
Se vinde cu bucatarie pe comanda, aragaz, masina de spalat si mobilat.
Este la 5 min. de parcul Kiseleff, are vedere panoramica asupra Pietei Victoriei, cladirii Guvernului, cladirii de birouri America House si este racoros vara si foarte calduros iarna, datorita pozitionarii sale.
Acceptam si plata cu credit bancar.

Detalii imobil Vand apartament 3 camere Titulescu-Piata Victoriei, vedere panoramica

Camere 3
Strada Nicolae Titulescu
Suprafata 80 m2
Etaj 10/11
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1979
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..