Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Joita, 14km.p-ta Gorjului, 8km.Carrefour Militari,case-vile la comanda

120 m2, p+e, an constructie: 2017

59.900 €

Ultima actualizare: 24 Februarie 2017
Rata credit de la 1,631 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

cartier rezidential cu 70-80 case-vile noi, plan 2, retras de la sosea, zona curata, linistita, verde, aproape padure, intre doua rauri Dambovita si Ciorogarla, p+pod, 3, 4 cam. si p+e, 4, 5, si 6 cam. din caramida, beton armat, Lindab, izolat, tencuiala decorativa, la cheie, toate utilit. functi onale, teren 400-600 mp. finisaje la alegere, si chiar si alegere proiect cu configuratie camere, stadiu proiect, la rosu, la gri ori la gata, preturi cuprinse intre 250 - 550 E/mp.constr. si loturi de teren 400-600mp, si separat (libere de constr.) cu utilit - 25 E/mp. proprietar - dezvoltator .

Detalii imobil Joita, 14km.p-ta Gorjului, 8km.Carrefour Militari,case-vile la comanda

Camere 4
Strada Primaverii 18
Suprafata 120 m2
Structura p+e
Bai 2
Suprafata teren 420 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Joita, 14km.p-ta Gorjului, 8km.Carrefour Militari,case-vile la comanda

Vila comuna Berceni,zona deosebita!!
59.900 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..