Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 4 camere conf. lux, Piata iancului

101 m2, 3/14

500 € / luna

Ultima actualizare: 20 Februarie 2017

Proprietar , ap 4 camere decomandat , 2 bai , 2 balcoane mari  inchise ,si o bucatarie mare , sup totala 101 mp. Este amplasat in Piata Iancului , la 2 min de metrou .  Se preteaza si la 2 persoane, de prefereat fete,care sa-l mparte freateste. Chirie 500 euro / luna. Relatii la tel 0722221062.

Detalii imobil Apartament 4 camere conf. lux, Piata iancului

Camere 4
Strada sos iancului
Suprafata 101 m2
Etaj 3/14
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..