Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila duplex

1100 m2, P+2+mansarda, an constructie: 2016

200.000 €

Ultima actualizare: 16 Februarie 2017
Rata credit de la 5,446 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

200.000 € -vila duplex 1.100mp constructie la rosu; 1.200mp teren. Pretul este strict calculatpe suprafata si investitia imobilului, pana la stadiul existent, astfel incat terenul aferent revine gratuit cumparatorului. Situat in zona rezidentiala Militari, inconjurat de vile si spatii verzi. Constructia este deosebit de bine consolidata si executata, prezentand avantajul de a se putea compartimenta, finisa, decora, dupa dorinta cumparatorului, oferind totodata multiple destinatii de functionabilitate: vile, institutii, gradinita, azil, pensiune, etc.

Detalii imobil Vila duplex

Camere 28
Strada Salcamilor
Suprafata 1100 m2
Structura P+2+mansarda
Bai 10
Suprafata teren 1200 m2
Stare proprietate in constructie
An constructie 2016
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..