Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez spatiu comerial

40 m2, p/10, an constructie: 1978

700 € / luna

Ultima actualizare: 14 Februarie 2017

Spatiu comercial cu trafic pietonal si auto la intersectia Mihai Bravu-Baba Novac, avand o suprafata de 40 mp ((compartimentati, din care : 21 mp ( o incapere - open space) restul 19 mp (incapere + hol +  grup sanitar)), pretabil pentru : birouri, agentii imobiliare, cabinete medicale, etc.  Chiria este de 700  euro pe luna.

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada Mihai Bravu
Suprafata 40 m2
Structura p/10
An constructie 1978

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..